Vecka 11

Snart snaaart är den säkra perioden här :) gick in i vecka elva igår! Vi har fått tid för ultraljud och hunnit gå på ett barnmorskebesök! Känns nervöst, pirrigt, spännande, läskigt, roligt.. Ja tusen känslor samtidigt


Kommentarer
Malin säger:

Hej! Skönt att snart var lite mer säker! Själv så testade jag positivt igår!!!! :D så underbart, jag hade börjat ge upp verkligen. Så nu hoppas hoppas hoppas jag att allt går som det ska. Vet dock inte vilken vecka jag är i, räknar jag från sista mensens första dag så är jag i vecka 6+6 och det känns ju ganska skumt :p Ska ringa idag och prata med dom, sååååå spännande!!!

Svar: Ååh!!! Grattis!!!!! :) hur har det gått
För dig? Detta var ändå elva dagar sedan! :)
oktoberbebis.blogg.se

2013-08-29 | 06:29:27
Malin säger:

Hej! Det har gått bra men mår väl inte toppen, galet trött, sjukligt hungrig hela tiden och senaste dagarna ett hemskt illamående, hemskt onda bröst hehe. Men jag härdar ut, går in i vecka 9 imorgon så jag hoppas det lugnar sig lite snart. Hur går det för dig? Har ni fått gå på något tidigt ultraljud? Såg i din kommentar att du har en annan blogg, fortsätter läsa där istället ;)

Svar: Vad skönt att du kommit så långt som till vecka nio iallafall :)
hur illa man än mår så är det ju värt det i slutändan :)
För mig går det bra, vecka 13 igår! Inget tidigt ultraljud förutom ett när jag blödde lite i vecka sex, men då såg man inte så mycket :p rul har vi 14/10 :)
Ja gör det! :) uppdaterar betydligt oftare där
oktoberbebis.blogg.se

2013-09-11 | 09:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback